in

5 gode råd inden du køber en seng online

Købe seng

Her på siden har vi samlet 5 gode råd, du bør skrive bag øret, når du kigger på en ny seng, som du ønsker at købe online. Den seng du sover i, er formentlig også det møbel, du spenderer det meste af din tid i – sammenlignet med alt andet i dit liv! 

Derfor vil jeg også håbe, det er et af de møbler, du er mest grundig omkring, inden du bare flyver ud og køber et produkt baseret på et eller meget få argumenter.

De fleste har en præference fra starten. Det kan være ting som hårdhed/skum-tykkelse, materialet den er lavet af, eller prisen. Ja, der er i 2020 sågar folk, der køber deres seng med æstetiske argumenter som de førende. Uanset de udgangspunkt – så har jeg herunder beskrevet 5 opmærksomhedspunkter, der har til hensigt at hjælpe dig træffe det helt rigtige valg. 

Pris

Min første anbefaling går på, at du sætter dig et – og at du holder dig til dit budget fra start. Jeg kender hundreder af tilfælde, hvor man liiige finder det, der er en tand dyrere, men bare så lækkert. Her anbefales det bare at stoppe op. Følg lige op på, om det er det rigtige.

Holdbarhed 

Ikke bare hvor lang tid, du forventer sengen holder. Skal den leve i 10 år? måske mere? Undersøg og spørg ind til materialets holdbarhed. Herved skal du sikre dig, du ikke køber en seng der har en forventet levetid på 20 år, og en madras der er forventet i “god” holdbarhed i 5 år. 

Materiale

Materialets holdbarhed som nævnt ovenover. Dog også om materialet passer til dig som menneske. Vi ér alle forskellige, og vi kan også alle holde til forskellige ting. Og det gælder også materialet vi sover med/på. Nogle mennesker sover bedst på hårdt skummateriale, og andre har det bedst med pose-fjedrer. Det er et meget individuelt spørgsmål, som du bedst får afklaret ved at gå ud og teste… som i virkelig teste dig frem! 

Anmeldelser

Hold øje med anmeldelserne. Ikke af sengen, for det er jo som netop beskrevet, uhyggeligt individuelt. Tjek i stedet op på forhandleren, og se hvor villige de er til at arbejde med deres mindre utilfredse kunder – du kunne selv ende i samme situation

Det handler ikke kun om sengen! 

Nej, det er naivt at tro, det kun handler om sengen – det handler om hele rummet, den skal stå i. Dette er vi som regel dygtige til at fokusere på, og at huske inden vi går ud og prøver løs. Også online. De fleste behøver blot bladre forbi og nærlæse 5-6 forskellige senge, før de har glemt det rum, den skal stå i. Sæt dig i rummet, når du shopper online – så har du de vigtige indtryk lige omkring dig.

Forny din indretning på en nem og billig måde

Fede og smarte gaver til fodboldspilleren