Baby seng

De 3 bedste babysenge til dit nyfødte barn Leave a comment

Vil du være sikker på, at dit nyfødte barn sover godt? Børn er særligt følsomme, når det kommer til søvn. De har brug for rigeligt søvn. En god og tryg seng er noget af det mest afgørende for god søvn. Der findes utallige gode, smukke og praktiske senge til babyer. Du får tre bud på babysenge her.  

Fleksibel baby- og juniorseng

Leander har designet en smuk og fleksibel babyseng med elegante og runde hjørner. Du skal ikke straks ud og investere i en ny seng, når du vælger en babyseng fra Leander. Dit barn kan bruge sengen helt til treårsalderen. Sengen er smart udformet, så du selv kan justere den efter dit barns behov. Sengen kan bruges med løftet bund og høje gavle, når dit barn er nyfødt. Du kan sænke bunden og tage tremmesiderne af én efter én, når dit barn bliver større. Tremmerne og de høje gavle kan tages helt af, når dit barn er stort nok, så du har en helt almindelig seng på 70 x 120 cm.

Sengen har et simpelt, klassisk og nordisk design, der aldrig går af mode. Du kan tilkøbe en Leander skummadras, der sikrer dit barn et højt komfortniveau. Du får høj kvalitet, når du vælger en babyseng fra Leander. Sengen er produceret af bøgetræ fra bæredygtigt skovbrug og behandlet med vandbaseret lak, der passer på dit barn og naturen. Sengen fås i hvid og hvidpigmenteret.Praktisk 2-i-1-tremmeseng

En seng behøver ikke kun være en seng. I hvert fald ikke, hvis du spørger Anton. Anton producerer fleksible tremmesenge, der kan ombygges, når barnet er vokset ud af sengen. Du får høj kvalitet, når du vælger en 2-i-1-babyseng og -bænk fra Anton. Sengen kan bruges som babyseng i starten. Du kan nemt og hurtigt justere sengen, når dit barn bliver større. Sengen kan nemlig justeres i to højder. Sengen kan ombygges til en smart bænk, når dit barn er vokset helt ud af sengen. Bænken kan bruges til opbevaring, som legeredskab eller til påklædning.

Tremmesengen er rummelig, så dit barn kan tumle rundt i sengen og bevæge sig frit. Sengen måler 120 x 60 cm indvendigt. Sengen har et simpelt og flot design, der passer til alle børneværelser. Du kan bruge sengen i mange år fremover, da den har et tidløst design. Du kan tilkøbe en komfortabel madras, der sikrer, at dit barn ligger trygt og godt. Sengen er lavet af langsomt voksende fyrretræ. Du kan derfor købe tremmesengen med god samvittighed over for både dit barn og naturen. Sengen er nemlig svanemærket og behandlet med vandlak, der er godt for dit barn og miljøet. Sengen fås i en klassisk hvid farve, der passer til alle børneværelser.Justerbar tremmeseng med ugler

Demeyere har designet en sød og praktisk babyseng. Tremmesengen passer helt sikkert til dit barn, for du kan justere den i tre højder. Sengen har et klassisk design med et tvist – den er nemlig pyntet med søde og sjove ugler. Du kan tilkøbe en madras, der sikrer dit barn en optimal søvn.

Du kan have god samvittighed, når du vælger en smuk tremmeseng fra Demeyere. Sengen er behandlet med vandbaseret lak, der på ingen måde er farligt for dit barn. Dit barn kan altså roligt være helt tæt på sengens overflader. Sengen udskiller heller ikke sundhedsskadelige stoffer på børneværelset. Sengen er lavet af MDF og massiv fyr. Babysengen fås i en fin hvid farve. De søde ugler på siden af sengen vil med garanti blive et hit, når din baby bliver lidt større.Der findes utallige smukke og solide babysenge på markedet. Det kan derfor være svært at finde den helt rigtige. Du kan med fordel tænke lidt frem, når du vælger en babyseng. Kan sengen bruges, når din baby bliver lidt større? Fælles for de tre babysenge fra Demeyere, Anton og Leander er, at de alle tilbyder fleksible løsninger. De kan nemlig ombygges, justeres og genbruges, så de ikke blot passer til dit nyfødte barn. De kan følge dit barn, mens han eller hun vokser – helt indtil barnet skal have en rigtig seng. De har alle et klassisk design, der passer ind på ethvert børneværelse. De tre senge har også alle omtanke for dit barns sundhed. De er behandlet med vandbaseret lak, der både passer på dit barn og på miljøet. Du kan altså roligt lægge dit barn til at sove og lege i en af disse tre fleksible og smukke babysenge.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *