Hvem er vi?

Hvem står bag eSeng?

Vi er et bureau som har et større netværk af websites med guides, tips og anmeldelser. Vi guider danskerne til de gode valg i livet og sørge for at de spare penge og får den viden de skal bruge inden de køber. Vi er HollinsMedia og holder til i Århus hvorfra vi har eksperter indenfor forskellige områder, som dagligt kommer med tips og guides. I dette tilfælde handler det om senge og vi har lige nu 3 eksperter indenfor senge kategorien, som vil holde dig opdateret på alt indenfor senge og tilbehør.

Vi lever af at guide forbrugerne til de gode valg og du kan se flere af de websites vi har ved at besøge vores firma side.

Hvordan tjener i penge?

Vi kan selvfølgelig ikke arbejde gratis. Vi er nød til at betale for den tid vi bruger på at guide dig og den får vi igennem ide køb du laver igennem eSeng. Det er kun på udvalgte links vi tjener lidt kommission, men det er nok til at holde os kørende, så vi kan lave vores side endnu bedre for dig.

Der kan også forekomme reklamer på siden, som vi tjener lidt penge på, men det er ikke noget der ødelægger oplevelsen for dig som forbruger.