Hvilken seng skal jeg vælge? Her er vores tips til dig

Hvis du er på udkig efter en ny seng til soveværelset, så kender du helt sikkert til alle de overvejelser, der følger med. Der er nemlig mange forskellige modeller at vælge imellem, når det kommer til senge, og det kan være svært at finde frem til det bedste valg. Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej ved at guide dig igennem dit sengekøb, så du kan få den helt rigtige seng med hjem. Så sparer du tid og slipper for at tage alle de store beslutninger.

Boxmadras

I dag kender mange danskere til boxmadrassen, som er den sengetype, der står i langt de fleste hjem. Denne sengetype er en fast madras med et træstel under, og som hovedsageligt har en midte, der er opbygget af fjedre. Ofte skal du tilkøbe en god topmadras med denne seng, da selve boxmadrassen ikke er velegnet som det øverste lag.

Der er flere fordele ved en boxmadras. Først og fremmest er den nemt at samle og få sat op i soveværelse. Du kan også nemt have stor indflydelse på sengens blødhed ved at kunne justere den med forskellige typer af topmadrasser. Og så er det en sengetype, som du i dag kan få til en meget god pris.

En seng med opbevaring

Samtidig finder du også sengestellet med indbygget opbevaring, og hvori du skal bruge en skummadras. Denne seng er det perfekte valg til dig, der gerne vil have mest muligt ud af pladsen, og som godt kunne bruge lidt ekstra opbevaring i soveværelset. En skummadras består hovedsageligt af flere lag skum, der er inddelt i forskellige zoner for at skabe øget komfort. Derfor får du også en blød madras, og det betyder for dig, at du ikke behøver købe dig en topmadras.

Den helt store fordel ved denne sengetype er muligheden for at gemme mange af dine ting væk i sengestellets skuffer. Det giver dig mere plads at arbejde på i hverdagen, og du slipper for støv og snavs under sengen. Også her får du nogle gode priser på en skummadras, og du kan blandt andet finde en kvalitetsmadras til en god pris lige her

Kontinentalseng

Sidst men ikke mindst, så skal vi omkring kontinentalsengen. Her får du kun det bedste af det bedste, og har du god plads og et okay sengebudget, så er denne seng det klart bedste valg. Her får du en seng i topkvalitet og med øje for komfort og støtte. Sengen er opbygget af flere forskellige lag, hvor du i bunden finder en boxmadras, ovenpå en springmadras og til sidst en god topmadras. Ofte er disse senge inddelt i zoner, der giver dig den maksimale komfort.

Den store fordel ved en kontinentalseng er uden tvivl kvaliteten og den fantastiske komfort, der giver dig en god nattesøvn. Samtidig kan du ofte få sengen i forskellige farver, så den udefra også kan se pæn ud i soveværelset. Til gengæld ligger den en del højere på prisskalaen, hvilket for nogle kan være lidt et minus. Men i langt de fleste tilfælde har bedrenætter.dk et godt tilbud til dig på en kontinentalseng, og du kan altid få denne model til en fast lav pris.