Sådan får du den bedste søvn med en søvnapp på den ny iPhone

Sådan får du den bedste søvn med en søvnapp på den ny iPhone Leave a comment

Vil du gerne få den bedst mulige søvn, så er der ingen tvivl om at du skal sørge for at sove nok. Det har der været 100vis af studier der har vist, og som fortæller hvor vigtigt søvn er for at din krop fungere på bedst mulig måde. Men hvad med hvordan du vågner på? Har du nogensinde tænkt på hvorfor du nogle gange kan vågne selv og være fuldstændig udhvilet, hvor du andre gange vågner selv og er totalt smadret og ikke orker noget som helst?

Det er fordi måden du vågner på er forskellige, og fordi du simpelthen vågner i et ‘’forkert’’ søvnstadig når dette sker. Det betyder også at er du rent faktisk selv kan kontrollere i hvilket søvnstadig du vil vækkes i fordi du med den ny iPhone 11 har muligheden for at bruge den såkaldte Sleep Cycle App som hjælper dig med at blive vækket på det helt rigtige tidspunkt.

Brug Sleep Cycle på iPhone 11

Hvis du er den heldige ejer af en iPhone 11, så er der ingen tvivl om at du allerede har fundet ud af mange af de fordele der medfølger ved denne telefon. Men en af de ting som også medfølger er at du kan hente Sleep Cycle til din iPhone 11. Med Sleep Cycle kan du monitorere søvnmønsteret du har, og på den måde se hvor længe du er i de forskellige søvnstadiger i løbet af natten. Med din iPhone’s mikrofon samt vibratorfunktion, så vil den ny iPhone 11 nemlig registrere hvornpår på natten du ligger stille og hvornår du begynder at bevæge dig. Når du sover med NREM søvnen så ligger man fuldstændig stille hvilket fortæller Sleep Cycle at man er i søvnstadiet tre og fire. Hvis man derimod let bevæger sig, så er man i nogle af de andre søvnstadier som kroppen har.

Når du har brugt Sleep Cycle i løbet af natten så vil du kunne se at der er blevet lavet en graf, som kan vise dig hvornår du sover i den dybe søvn og under hvilke forhold at du sover bedst om natten. Her kan du prøve at teste at sove med ørepropper, hvor du afprøver det i en uges tid af gangen, og derefter prøv at teste igen, ved at sove uden ørepropperne. Du kan også forsøge at lege med alt lige fra lys til temperatur eller andre ting som du kunne forstille dig kunne påvirke din søvnkvalitet. Sørg for at lægge din iPhone 11 ved siden af dig og så tæt på dig som muligt for at få de mest korrekte tal. Du kan også læse denne  iPhone 11 anmeldelse hvis du vil se nogle af de andre fordele der er me den ny Iphone.

Husk at tage coveret af din iPhone om natten

Når du skal bruge Sleep Cycle på din ny iPhone 11, så har du sikkert også et flot og beskyttende cover på din iPhone 11, men dette cover skal du helst tage af om natten for at opnå de mest korrekte målinger. Dit iPhone 11 cover vil nemlig kunne optage nogle af de vibrationer der kunne komme i løbet af natten hvilket ville vanskligøre målingerne med Sleep Cycle en hel del og derfor ikke gooive dig de mest korrekte tal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *