Få råd til en ny seng

Sådan kan du få råd til den bedst mulige seng Leave a comment

Når det drejer sig om vores sundhed, så er det vigtigt at vi prioriterer den meget højt og der er ingen tvivl om at en god seng er vigtig for vores sundhedstilstand. Hvis du får en dårlig søvn fordi du sover dårligt i din seng, så går det ikke bare ud over din ryg, men også hele dit sind, da du pludseligt mangler søvn som er helt essentielt for at vi kan fungere normalt og sundest muligt.

Men desværre så koster mange senge ret mange penge, og det kræver at mange af os ikke kan få råd til disse senge, hvis vi ikke tager alternative metoder i brug, hvilket i sidste ende kan blive nødvendigt hvis vi gerne vil sørge for at vores ryg og i sidste ende vores søvn skal være bedst mulig.

Lad os kigge på nogle af de muligheder der er for at få finansieret din drømmeseng som du kan finde her i overs oversigt over senge.

Rente og gebyrfri afbetaling hos din sengeleverandør

Mange forhandlere tilbyder at deres kunder kan få rente og gebyrfri afbetaling af deres senge hos leverandøren, fordi leverandøren og forhandleren udmærket godt ved at mange ikke har råd til at betale 30.000 kroner kontakt for at købe en seng. De har også ofte muligheden for at tilbyde en rente og gebyrfri afbetaling som gør at du kun skal betale sengens pris hvilket jo er helt fantastisk. Dog kræver nogle et lille gebyr for at lave denne finansiering, men det er praktisk talt gratis i forhold til hvis du skulle lånene pengene i banken, hvor deres gebyrer er betydeligt højere.

Optage et banklån

Hvis din sengeforhandler ikke tilbyder en rente og gebyrfri afbetaling, så er den anden mulighed som er en smule dyrere, at du optager et mindre lån i banken, som ofte vil være et forbrugslån, hvor renten ofte er mellem 5 og 12 % om året. Det er en relativt høj rente hvis man sammenligner med et billån eller et boliglån, men sammenligne man med nogle af de kviklånsdbydere der findes på markedet så er det faktisk en rigtig pæn rente.

Spare op

Hvis de overstående muligheder ikke er muligt for dig, så kan du også blot vente med at købe sengen og spare op. Dette er klart en fin mulighed hvis sengen du allerede har er rigtig fin, og den ny seng bare er en anelse bedre, men hvis du har en seng som er i ringe stand, så er det ikke fordelagtigt at du skal forsætte med at sove i den hvis det går ud over din nattesøvn.

Investering af din opsparing i aktier

Hvis du har valgt den sidste mulighed som er lige ovenfor, hvor du har valgt at spare op, så kan du med fordel investere din opsparing i aktier, f.eks. med denne guide fra Stabilokonomi.dk hvor du kan lære mere om at investere i aktier og hvordan du kan tjene penge på aktier. Hvis aktier ikke lige er sagen for dig kan du også bruge denne guide til investering hvis der er andre måder at investere din opsparing der er mere attraktiv for dig.

Sidste udvej er forbrugslån

Denne mulighed anbefaler vi bestemt ikke, og hvis tanken har strejfet dig, så bør du virkeligt tænke dig grundigt om. De fleste forbrugslån som du optager på nettet har høje renter og er virkeligt dyre at optage, men det er naturligvis en mulighed hvis du ser dig tvunget til at få din ny seng og de overstående muligheder er udelukket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *