in

Seng med opbevaring er det klogeste valg

Seng med opbevaring

Har du ikke meget opbevaringsplads i sove- eller børneværelset, og er det svært at få plads til flere skabe og kommoder? Så er det oplagt at tage pladsen under sengen i brug. Ganske vist kan du sætte kasser under sengen med diverse ting og sager, men en endnu bedre løsning er en seng med integreret opbevaringsplads. Opbevaringspladsen er en del af sengerammen, hvor der er plads til alt fra dyne og pude til sengetøj og de sko, som du ikke bruger i øjeblikket. En seng med god plads til opbevaring er et klogt valg, hvis du vil undgå rod i værelset. Sengen bliver derfor mere end blot et møbel til at sove i – sengen får også en praktisk og en funktionel egenskab. Der findes flere løsninger, når det gælder senge med opbevaringsplads, og i dette blogindlæg får du tips til at finde den seng, der vil passe bedst til dit behov.

Sengerammer til forskellige madrasser og i forskellige størrelser

En sengeramme er en løsning, der kan gøre dit soveværelse mere fleksibelt. Sengerammer passer til flere forskellige madrastyper. Uanset om du har en spring-, skum- eller boksmadras, vil du kunne få en sengeramme med plads til opbevaring. De fleste sengerammer fås i forskellige størrelser, så du kan tilpasse den efter dit rums størrelse. Har du en dobbeltseng, kan du derfor passende udnytte gulvpladsen under sengen ved at vælge en sengeramme med plads til opbevaring. Ved at udnytte pladsen under sengen skal du ikke tænke over, hvordan du får plads til en ekstra kommode eller et større skab, og du undgår at skulle proppe soveværelset med flere møbler for at få den ønskede plads til opbevaring. Er du på jagt efter en seng med opbevaring, skal du være opmærksom på, at du i de fleste tilfælde skal købe sengerammen særskilt. Har du allerede en god madras, kan du blot vælge en sengeramme, der passer til madrassen. Hvis du står over for at skulle investere i en helt ny seng, bør du først og fremmest finde den madras, der passer til dig. Efterfølgende kan du finde en passende og praktisk sengeramme.

Det neutrale og lette udtryk i soveværelset

Foretrækker du et helt neutralt udtryk i dit soveværelse, kan du vælge en hvid sengeramme med plads til opbevaring. Vil du stadig gerne have en vis ’lethed’ i rummet, selvom der skal være plads til opbevaring under sengen? Så kan du passende gå efter en sengeramme på ben, og hvor opbevaringselementet er frie skuffer, der kan trækkes ud. Det vil sige, at du stadig vil have ledig gulvplads under sengen. Fordelen ved at gå efter et neutralt og let udtryk, når du vælger en sengeramme, er, at rammen vil passe ind i de fleste hjem. Skulle du få lyst til at ændre farven i soveværelset, vil en hvid sengeramme stadig passe perfekt ind.

Skab hygge med en sengeramme i træ

Træmaterialer emmer af natur og hygge. Hvis du ønsker at skabe eller bevare en hyggelig stemning i soveværelset og samtidig have ekstra plads til opbevaring, kan du vælge en sengeramme i træ. Som nævnt ovenfor bør du gå efter en sengeramme på ben, hvis du stadig ønsker at have ledig gulvplads under sengen. Ønsker du derimod at udnytte pladsen under sengen til fulde, kan du vælge en løsning, hvor hele sengerammen udgøres af skuffer. Herved undgår du spildplads, da din seng vil have skuffer på begge sider. Sengen kan således blive et komplet opbevaringssystem. Samtidig kan denne type sengeramme give din seng ekstra højde, som du kender det fra en kontinentalseng. Vælger du denne løsning, bliver du også fri for at støvsuge under sengen.

Ny seng

Ny seng? Her er 3 overvejelser, du bør gøre dig inden

Trekvartseng

3 gode tips til at finde den perfekte trekvartseng