in

Smarte sengeløsninger for dig, der ønsker at spare plads

Bor du i en lille lejlighed, hvor pladsen er trang, og du har brug for en god måde at spare plads på? Eller ønsker du blot at bruge din plads bedst muligt og derved spare plads? Uanset hvad, findes der flere forskellige smarte sengeløsninger for dig, der ønsker at spare lidt ekstra plads. Læs med herunder og få et udpluk af de funktionelle og smarte løsninger, der er!

Seng med skuffer

En af de smarte løsninger, du kan bruge, hvis du ønsker at spare en del plads, er, at investere i en seng med skuffer. Der findes mange forskellige smarte og flotte senge med skuffer, som kan fås i mange forskellige designs, former, størrelser og selvfølgelig også farver. Sengestel med skuffer er en enormt populær løsning blandt mange, der ønsker at spare plads, da du næsten ikke ser skufferne, der let og elegant går i ét med sengen. Du kan for eksempel vælge et sengestel i lækkert træ eller en flot farve – der findes en masse forskellige løsninger!

Hævet seng med plads til opbevaring under

Ønsker du ikke at investere i en seng med skuffer, men i stedet en lidt billigere løsning, som du faktisk kan lave selv, kan du vælge en hævet seng med plads til opbevaring. Mange steder, som for eksempel IKEA, sælger hævede senge, hvor du selv kan indsætte skufferne til opbevaring under. Dette gør det også lettere for dig at vælge, hvordan skufferne skal sidde, og hvordan du bedst muligt sparer plads.

Rullekasser under sengen

En anden god løsning til at spare plads, som bestemt også er en god løsning, når det kommer til økonomiaspektet, er at investere funktionelle rullekasser, der nemt kan rulles ind under din seng helt let og ubemærket. Her behøver du hverken købe ny seng eller sengestel, men du kan i stedet tage til din nærmeste JYSK, IKEA eller Bilka butik og finde de smarte rullekasser til en relativt lav pris. Denne løsning er især god for dig, der ikke nødvendigvis har et særligt stort budget til rådighed, men som stadig ønsker at udnytte pladsen i dit hjem bedst muligt, og måske få gemt nogle af de ting væk du ikke bruger på en ordentlig og funktionel måde. Det smarte ved rullekasserne er også, at du altid kan rulle dem ud fra din seng, hvis du skal bruge noget heri. Det bliver altså ikke meget lettere!

Hopper i sengen

Det perfekte soveværelse findes faktisk

Soveværelse

Et soveværelse er det vigtigste rum i huset