Underholdning til en hel dag i din nye seng.jpg

Underholdning til en hel dag i din nye seng – 5 ting du kan lave Leave a comment

Elsker du også at bruge en hel dag i din seng, og har du lige fået en helt ny seng som skal indvies? Så skal du naturligvis også finde noget du kan underholde dig med i sengen, hvis du har planer om at ligge der en hel dag. Derfor har vi lavet en liste med ting du kan underholde dig med i din nye seng.

Stream film i soveværelset

Den første ting på listen er lige til højrebenet. Der er ikke noget bedre end at ligge og dase i sengen og få streamet en masse gode film. Derfor skal du enten tænde for fjernsynet i soveværelset eller finde din bærbar computer frem og sætte i gang med at finde en god liste med film som du kan bruge dagen på at se.

Læse bøger

Hvis du er en rigtig læsehest så er det helt perfekt at brug noget af din tid i sengen på at læse bøger. Planlæg din dag i sengen ved at enten tage på biblioteket eller ud og købe nogle af de nyeste og bedste bøger som du længe gerne har ville læse, men ikke har fået taget dig sammen til tidligere. Sæt dem klar på bordet og så er du klar til at komme i gang med læsningen.

Spil lærerige matematikspil

Hvis du gerne vil bruge dagen på at lære eller at blive mindet om de små regneregler der er, så er det også en god ide at bruge lidt tid på nogle matematikspil. De er som regel gratis og du kan finde matematikspil her hvor du kan lære at regne små regnestykker ud med de forskellige regnemetoder med et spil som matematikspillet matematikkongen. Så kan du kombinere matematikspil med din dag i sengen, så du også får lært en smule.

Sove en middagslur

Hvor tit har vi tid til at få en middagslur? Det er jo nærmest aldrig at vi i en travl hverdag kan finde tid til en middagslur, så udnyt da at du har en hel dag i sengen til at få en lille lur, og bliv frisk og vellykket til resten af dagen på langs.

Brug lidt tid på facebook og de andre sociale medier

Når du nu skal ligge og dase hele dagen så er der også en god chance for at du kan få tjekket de sociale medier ud som facebook og instagram. Nu har du endeligt tiden til at tjekke de gamle klassekammerater ud og se hvad de laver i dag.


Vi håber at du har kunne bruge vores forslag til noget og så ønsker vi dig en rigtig god sengedag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *