Vælg den rigtige sengegavl til din seng

En smuk sengegavl er kronen på værket, når det gælder din seng. En sengegavl giver et ekstra pift, der gør dit soveværelse smukt og elegant. Du kan have glæde af din nye sengegavl i mange år frem.

Der findes en sengegavl til enhver seng. Du kan både finde sengegavle til boksmadras, kontinental- og elevationsseng. De fleste sengegavle kan dog bruges til alle typer senge. Sengegavle skal enten monteres på væggen eller stilles på gulvet. Væghængte sengegavle skal – som betegnelsen indikerer – monteres på væggen. Alternativt kan du montere den væghængte sengegavl på sengens ben med et L-beslag, der kan tilkøbes. Sengegavle til gulv fastholdes mellem sengen og gulvet. Du slipper derfor for at bruge værktøj, når du vælger en sengegavl, der står på gulvet.

Der er mange forskellige sengegavle på markedet. Det er vigtigt, at du kender dine behov, før du køber en ny sengegavl. Sengegavle er nemlig tunge og solide, så det er nemmest, at du får sengegavlen leveret. En sengegavl er også en investering, du kan have glæde af i mange år – faktisk endnu længere tid end din seng. Du kan nemlig sagtens bruge den samme sengegavl, når du får en ny seng. Lyder det uoverskueligt at finde en sengegavl til dit soveværelse? Det er det ikke! Du kan heldigvis kigge på sengegavle, mens du sidder hjemme i stuen. Du kan finde tusindvis af sengegavle på nettet – så mon ikke, der findes en, der passer til dig?


Der findes heldigvis sengegavle til enhver smag og ethvert behov. Ved du ikke, hvor du skal starte? Du får et bud på tre smukke og elegante sengegavle her. En af dem er en væghængt sengegavl, mens de to andre er sengegavle til gulv. Fælles for dem alle er, at de har et klassisk design, som du kan blive glad for i mange år fremover.

Væghængt sengegavl

Senses Lux har skabt en smuk, simpel og billig sengegavl til dit soveværelse. Sengegavlen skal monteres på væggen. Den er 108 cm høj, 108 cm bred og 8 cm dyb. Sengegavlen pifter din seng op og giver den et eksklusivt udseende, uden at du skal tømme bankkontoen for penge. Sengegavlen fra Senses Lux er lavet af fyrretræ, der er kvalitetstræ, som holder i mange år. Sengegavlen fås i både sort og grå, så du kan vælge den, der passer bedst til din indretningsstil.

Solid og eksklusiv sengegavl til gulv

Chesterfield har designet en solid og smuk sengegavl, der giver din seng et eksklusivt og klassisk udseende. Sengegavlen kan ikke monteres på din seng – den fastholdes mellem sengen og væggen. Chesterfield sengegavlen er 10 cm tyk, 180 cm bred og 120 cm høj.  Tykkelsen gør sengegavlen meget solid. Du får en sengegavl af god kvalitet, når du vælger Chesterfield. Gavlen er lavet af stærkt fyrretræ, der holder i mange år. Du har mange muligheder, hvis du vælger en sengegavl fra Chesterfield. Sengegavlen fås i fire forskellige farver – lys grå, mørk grå, sandfarvet og sort. Du kan altså finde en solid og smuk gavl, der pynter i dit soveværelse.

Smuk og asymmetrisk sengegavl til gulv

Du får smukt skandinavisk design, når du vælger en sengegavl fra Venus. Sengegavlen er 130 cm høj, 8 cm tyk og 210 cm bred. Gavlen er fremstillet af fyrretræ, der bevarer det smukke udseende i mange år. Sengegavlen er produceret i Danmark og giver enhver seng et stilrent og stilsikkert udseende. Gavlen fås i fire forskellige farver – lys grå, mørk grå, sandfarvet og sort. Du kan altså vælge en sengegavl fra Venus, uanset hvilken stil du har i dit soveværelse.

Er du klar til at købe en ny sengegavl? Mange sengegavle koster mellem 3.000 og 6.000 kroner. En sengegavl kan måske virke som en stor investering her og nu, men det er det faktisk ikke. En sengegavl kan nærmest være en engangsinvestering. Du kan bruge gavlen i mange år, uden at den bliver kedelig eller trist at se på. Det er derfor en fordel at vælge en smuk og simpel sengegavl, som du har lyst til at kigge på i mange år. Sengegavlene fra Venus, Chesterfield og Senses Lux er alle produceret i smukt og solidt fyrretræ, der bevarer det smukke udseende i mange år. Fælles for dem alle er, at de er solide, så du skal ikke være bekymret for, om de holder det smukke udseende. De tre sengegavle har et klassisk og smukt design, der giver dit soveværelse et eksklusivt udseende.   

0 Comments

Leave a comment